ЗА НАС

Elcab Solutions е дистрибутивна компанија основана во 2015 година, која нуди производи и решенија за индустриите во Србија и Македонија, со искуство претежно во автомобилската индустрија за обработка на кабли. Фокусот на нашата компанија не е насочен само кон дистрибуција, туку и кон обезбедување локална техничка поддршка.
Elcab Solutions располага со добро обучен тим, составен од искусни кадри во доменот на продажба и во доменот на сервисирање. Повеќе од две години компанијата привремено беше официјален и ексклузивен застапник за еден од светските водечки производители на машини за обработка на кабли.

 

Компании кои ги застапуваме

 • KBA-Metronik GmbH (Германија) – решенија за индустриско печатење и маркирање
 • GLW GmbH (Германија) – машини за обработка на кабли и аплицирање на терминали (тулцни).
 • Şafak Elektrik (Турција) – терминали и конектори, собирници и разводни блокови, механички и хидраулични алати, технички спрееви итн.
 • OES Technologies (Канада) – уреди за мониторинг и обезбедување квалитет.

ИНДУСТРИСКО ПЕЧАТЕЊЕ И МАРКИРАЊЕ

Image
 • Храна и пијалоци
 • Производи за широка потрошувачка
 • Фармација и козметика
 • Заштита од фалсификувања и овозможување на следливост
 • Кабли, цевки и црева
 • Автомобилска и електронска индустрија
 • Пакувања
 • Безбедност, доверливост и исплатливост
 • Флексибилност
 • Прецизност и слобода во дизајнирање
 • Брзина и софистицираност
 • Трајност и сигурност
 • Системи за печатење кодови

ОБРАБОТКА НА ЖИЦИ И КАБЛИ

ТЕРМИНАЛИ

Image
Image
Ние нудиме широк спектар на квалитетни жичени крајот ракави, изработени по DIN стандард.

МОНИТОРИНГ НА ОБРАБОТКА НА ЖИЦИ И ОБЕЗБЕДУВАЊЕ НА КВАЛИТЕТ

Image

Производите на ОЕЅ за обезбедување на квалитет се дизајнирани така да може да се инсталираат на веќе постоечка призводна опрема. Овие производи, преку глобалната мрежа од овластени застапници, достапни им се на компаниите за обработка на кабли. 

КОНТАКТ:

АДРЕСА:  
Црвених јавора 17
Ниш 18000, Србија
e-mail: office@elcab.rs
телефон: +381 18 269 990
ОСТАНАТИ ИНФОРМАЦИИ
43.3308055, 21.9428298

© 2018 ELCAB solutions, Sva prava zadržana.

Please publish modules in offcanvas position.