СИСТЕМ ЗА ТРАНСПОРТ: udaFORMAXX

Image

udaFORMAX

Главни карактеристики:

  • Едноставни и репродуцибилни подесувања
  • Едноставен за оперирање
  • Висока доверливост
  • Брза промена на формат
  • Тrack & Тrace функционалност
  • Компактен дизајн
  • Експресно печатење на квантитативно мали и средни серии и прилагодливост на стандардни пакувања
  • Може да се комбинира со сите системи за маркирање и печатење кодови (до 4 еиници)

udaFORMAX + alphaJET

Image
© 2018 ELCAB solutions, Sva prava zadržana.

Please publish modules in offcanvas position.